Читај ми!

Одређен притвор осумњиченима за убиство у Младеновцу

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана шесторици осумњичених да су 28. августа у локалу у Младеновцу, након вербалне расправе око музике усмртили Д.А.

Притвор је према окривљенима М.П., М.Ј., Д.С., М.С., С.С. и Б.П. одређен због околности које указују да ће окривљени ометати поступак утицањем на сведоке, у кратком временском периоду поновити кривично дело, као и с обзиром на основану сумњу да су извршили кривично дело за које је прописана казна затвора преко десет година, а начин извршења и тежина последица кривичног дела довели су до узнемирења јавности које може угрозити несметано и правично вођење кривичног поступка.

За окривљеног Б.П. притвор је одређен и због опасности од бекства. Осумњичени су се јуче на саслушању у Вишем јавном тужилаштву у Беогрду бранили ћутањем, изузев М.Ј. који је изнео одбрану.

Након саслушања тужилаштво је предложило судији за претходни поступак Вишег суда у Београду да свим осумњиченима одреди притвор да не би утицали на сведоке, да не би поновили кривично дело у кратком временском периоду, као и због узнемирења јавности, а Бојану П. и због опасности од бекства.

Осумњиченима М.П, Б.П, М.Ј, Д.С, М.С. и С.С, наредбом о спровођењу истраге се на терет ставља кривично дело тешко убиство у саизвршилаштву.

Сумња се да су они 28. августа у једном угоститељском објекту у Младеновцу, ушли у вербалну расправу са Д.А. јер му у више наврата нису дозволили да наручи песму од музичара, док је он седео у друштву сина и братанца.

Убрзо је дошло до физичког напада осумњичених на Д.А, којег су тукли песницама и ногама, као и пивском флашом, услед чега је он пао на под.

Kада је син пришао да му помогне осумњичени су и њему задали више удараца.

Д.А. је преминуо на лицу места, а осумњичени су напустили локал, али су убрзо ухапшени.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво