Читај ми!

Воз налетео на аутомобил на пружном прелазу у Врчину, погинули 18-годишњи младић и 15-годишња девојчица

Две особе су погинуле, а једна је повређена када је воз налетео на аутомобил на пружном прелазу у Врчину, речено је РТС-у у Хитној помоћи.

Хитна помоћ примила је позив у у 23.35, а на терен су изашле две екипе, рекла је за РТС докторка Ивана Стефановић из Хитне помоћи.

"Једна екипа је 17-годишњу девојку превезла у болницу у Тиршовој, а друга екипа је могла само да констатује смрт две особе", рекла је докторка Стефановић.

Несрећа се догодила на пружном прелазу између Врчина и Липа, који је обезбеђен саобраћајним знацима друмске сигнализације, када је теретни воз налетео на друмско возило које је прелазило пругу, саопштило је предузеће "Инфраструктура железнице Србије".

Како је наведено, у тој несрећи погинули су 18-годишњи младић и 15-годишња девојчица, а лакше је повређена 17-годишња девојка.

Друмско возило кретало се локалном саобраћајницом из правца Врчина према Касаповцу и у тренутку када је прелазило пругу, наишао је теретни воз, који је ударио у десну страну друмског возила.

"Инфраструктура железнице Србије" поново апелује на возаче друмских возила да, посебно приликом преласка преко пруге на путним прелазима, поштују саобраћајну сигнализацију и буду пажљиви, како би се избегле несреће и сачували људски животи.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије