Читај ми!

Нова оптужница против модног креатора Дарка Kостића

Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је суду оптужни прдлог против модног креатора Дарка Kостића, због сумње да је 19. априла оштећеног Ш. Х. везао у шпајз у свом атељеу, након чега му је држећи нож у рукама упутио озбиљне претње.

Тужилаштво је суду предложило да Kостића огласи кривим за кривично дело противправно лишење слободе у стицају са кривичним делом угрожавање сигурности, те да га осуди на јединствену казну затвора од најмање две године, саопштило је Прво основно јавно тужилаштво у Београду.

Тужилаштво је предложило и да се Kостићу изрекне мера безбедности забране приближавања и комуникације са оштећеним.

Kостић је у тужилаштву негирао наводе кривичне пријаве, док је оштећени описао начин на који је окривљени извршио наведена кривична дела.

Након Kостићевог хапшења, његов адвокат Димитрије Илић је за Танјуг, пренео да Kостић тврди да су га особе које су пријавиле овај случај покрале, односно да су након његовог хапшења украле хаљине из атељеа.

Kреатор је ухапшен 20. априла након што је пријављено да се у његовом стану налази 19-годишњак који је затворен у шпајзу и да му модни креатор прети да ће га убити.

Младић је послао поруку Н. Н. да је затворен у шпајзу и да Kостић хоће да га убије, након чега је Н. Н. обавестио полицију која је одмах дошла на адресу пријаве у центру Београда.

Kостића је Трећи основни суд у Београду је у јуну прошле године осудио на годину дана кућног затвора са електронским надзором (наногицом), због полног узнемиравања једног малолетника и држања дроге за личну употребу.

Истом одлуком је ослобођен за два кривична дела-полно узнемиравање пунолетне особе и омогућавање уживања опојних дрога.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара