Читај ми!

Ухапшене две особе, сумња се да су препродавали дрвене палете

Полиција је ухапсила две особе због сумње да су извршили проневеру и препродавали дрвене палете и на тај начин противправно присвојили 42.925.680 динара.

Ухапшени су М. О. (1985) због постојања основа сумње да је извршила кривично дело проневера у обављању привредне делатности и Б. О. (1981), који се терети за проневеру у обављању привредне делатности у помагању, саопштио је МУП.

Сумња се да је М. О., као запослена у једном привредном друштву из Београда, испостава у Старој Пазови, од 2018. до 2020. године сачињавала фиктивне отпремнице да је дрвене палете које су јој биле поверене у раду враћала добављачима, што није урадила, већ их је продавала предузећу за откуп старе амбалаже.

На тај начин она је, како се сумња, противправно присвојила 42.925.680 динара, оштетивши за исти износ фирму у којој је радила.

Осумњичени Б. О. терети се да је помагао М. О. у извршењу кривичног дела на тај начин што је организовао превоз палета, а потом их продавао, иако је знао да су у власништву оштећеног привредног друштва.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 часова и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

понедељак, 06. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара