Читај ми!

Пријављено да су тројица дечака тукла осмогодишњака у играоници у Врању

Доктор Дечјег диспанзера у Врању пријавио је полицији да је осмогодишњи дечак из тог града задобио повреде тако што су га највероватније тројица дечака тукла у једној играоници.

Полиција је предузела све мере и радње, одмах након пријаве доктора Дечјег диспанзера у овом граду 31. октобра, о повредама које је осмогодишњи дечак, саопштио је МУП.

У пријави лекара се наводи да је дете задобило повреде, највероватније тако што су га тројица дечака тукла у једној играоници.

О случају је обавештено Више јавно тужилаштво у Врању, које се изјаснилo да се прикупе обавештења о догађају, као и да се обавести Центар за социјални рад ради предузимања даљих мера и радњи из своје надлежности, наводи МУП.

По налогу Вишег и Основног јавног тужилаштва у Врању, полиција наставља даљи рад на расветљавању свих чињеница у вези са овим догађајем.

У међувремену објављен је снимак из дечије играонице у Врању, а из Удружења Стоп насиљу кажу да није први пут да се дешава насиље над овим дечаком и да сва деца иду у исти разред.

Вршњаци су дечака ударали и скакали по њему, а он се после жалио на главобољу и мучнину.

субота, 27. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво