Читај ми!

Тужилаштво у Новом Саду наложило истрагу против осумњиченог за приморавање жена на проституцију

Више јавно тужилаштво у Новом Саду донело је наредбу о спровођењу истраге против осумњиченог Н. С. из Сремских Kарловаца, због сумње да је претњама приморавао на проституцију три жене.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дело трговина људима за које је запрећена затвора од најмање пет година, саопштило је тужилаштво.

Суд је на предлог тужилаштва осумњиченом одредио притвор због постојања околности које указују да ће ометати поступак утицањем на сведоке и због околности које указују да би укратком временстком периоду могао да понови кривично дели, потврдила је за Танјуг портпарол Вишег суда у Новом Саду Јелена Остојин.

Осумњичени се терети да је је силом и претњом врбовао, држао и експлоатисао три женске особе ради проституције, односно пружања сексуалних услуга клијентима у већем броју изнајмљених становима у Новом Саду.

У циљу заштите жртва сексуалне експлоатације, јавни тужилац је оштећеним лицима решењем одредио статус посебно осетљивог сведока.

Више јавно тужилаштво у Новом Саду ће у складу са законом спровести истрагу, у оквиру које ће прикупити све доказе и предузети све потребне доказне радње ради доношења јавнотужилачке одлуке.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се