Читај ми!

Тешка несрећа код Ваљева – преврнуо се минибус, две особе страдале

Једна особа је погинула, а 16 повређено када се преврнуо минибус у близини уласка у простор хидроакумулационог језера бране Ровни, код Ваљева. Још једна особа је подлегла повредама након несреће, потврђено је РТС-у у ваљевској болници. Ухапшен возач због сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Репортер РТС-а јавља да је возач, пре несреће, изашао из минибуса. Повређено је 16 особа и пребачене су у болницу у Ваљеву. 

"Троје витално угрожених, једно изузетно тешко. Имамо неких пет, шест политраума средњег интензитета за које се надамо да ће све проћи како треба, али остају и даље на праћењу и даљој дијагностици. Остали пацијенти нису животно угрожени. Сви су збринути. Можда једно, двоје је остало са лаким телесним да се збрину", рекао је за РТС др Милорад Радовановић из болнице у Ваљеву. 

Репортеру РТС-а је из болнице речено да ће једна пацијенткиња која има повреде кичме и грудног коша бити пребачена у УКЦ Србије. 

Припадници МУП-а у Ваљеву ухапсили су Ж. М. (1959) из Осечине, због постојања сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Осумњичени се терети да је данас око 9.50 часова изазвао саобраћајну незгоду,  тако што је изашао из минибуса марке "ивеко", у коме је превозио 18 путника, након чега је дошло до превртања возила низ стрму литицу. 

У минибусу су, како преносе медији, углавном били пензионери са подручја Осечине, који су се упутили на излет у ваљевски крај. 

Увиђај је у току.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се