Читај ми!

Цариници на прелазу Ђердап спречили покушај кријумчарења 5.800 паклица цигарета у кухињском креденцу

Заједничком акцијом царинских и полицијских службеника на прелазу Ђердап је спречен покушај кријумчарења цигарета скривених у кухињским елементима, чија је вредност процењена на износ од 11.600 евра, саопштено је из Управе царина.

Како се наводи у саопштењу, прекршај је откривен 12. октобра када је на излазу из земље за детаљан преглед издвојен путнички комби "мерцедес спринтер" домаћих регистарских ознака, којим је поред возача путовало још двоје путника.

"На питање о пријављивању робе за царињење, сви путници су рекли да сем личног пртљага не носе ништа са собом. Међутим, детаљним прегледом је утврђено да се у товарном делу возила, поред кофера и торби, налази и кухињски креденац испуњен кријумчареним цигаретама", наводи се у саопштењу.

Додаје се да су цариници, отворивши креденац, угледали 5.800 тесно наређаних паклица цигарета ''Chesterfield'' и то 3.880 паклица ''Chesterfield blue'' и 1.920 паклица ''Chesterfield original''.

"Све откривене цигарете, као и комби којим су превожене, су привремено задржани до окончања поступка који је у надлежности полиције и тужилаштва", истичу из Управе царина.

понедељак, 29. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво