Читај ми!

Панчево, возио БМВ под дејством наркотика преко 200 на сат са пробном дозволом, стигао га пресретач

Припадници Министарства унутрашњих послова, Управе саобраћајне полиције, синоћ су у Панчеву пресретачем зауставили и искључили из саобраћаја двадесетогодишњег мушкарца који је, управљајући аутомобилом марке БМВ, учинио више прекршаја.

МУП наводи да је двадесетогодишњак у Улици маршала Тита управљао возилом брзином од 122,1 километар на час, у насељеном месту где је ограничење брзине 50 километара на час и претицао једно возило преко пуне линије, а потом и возило на раскрсници.

Након тога возач је на делу пута где је ограничење брзине 80 километара на час управљао возилом брзинама од 172,1 и 212,6 километара на час.

Саобраћајна полиција зауставила је двадесетогодишњака који је, како је утврђено, управљао возилом са пробном возачком дозволом аутомобилом чија је снага већа од 80 киловата. Дрога тестом утврђено је и да је позитиван на амфетамин и канабис.

Прегледом возача и возила пронађена је и мања количина супстанце налик на опојну дрогу амфетамин, па ће против њега бити поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, саопштио је МУП.

Возач је задржан у службеним просторијама полиције и против њега ће бити поднете и одговарајуће прекршајне пријаве, наводи се у саопштењу.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се