Читај ми!

Драгиша Бинић у Палати правде, настављају се провере о намештању утакмица

Више јавно тужилаштво у Београду наставиће даље провере на утврђивању свих чињеница и околности у вези са наводима Драгише Бинића, бившег члана Извршног одбора Фудбалског савеза Србије, а поводом његових сазнања о намештању фудбалских утакмица, потврђено је Танјугу у том тужилаштву.

Драгиш Бинић је данас обавио информативни разговор у својству грађанина у Посебном одељењу за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Бинић је прошле седмице позван да у својству грађанина поступајућем заменику јавног тужиоца да неопходна обавештења и информације у вези са својим сазнањима о намештању фудбалских утакмица, а о којима је говорио у емисији "Спортлајтс" емитованој у петак, 9. септембра.

Тужилаштво је формирало предмет у овом случају како би се проверили наводи изнети у поменутој емисији, јер указују на коруптивне радње, саопштено је из тужилаштва.

Како Танјуг сазнаје Бинић ништа конкретно није рекао на данашњем информативном разговору у тужилаштву, који је трајао око сат и по времена.

недеља, 28. април 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво