Читај ми!

Одређен притвор осумњиченом за убиство супруге у Земуну

Виши суд у Београду одредио је притвор до 30 дана Сељамету Д. (34), осумњиченом да је 18. септембра око 21 час у кући у Улици Живка Петровића у Земуну, након вербалне расправе, дрвеном палицом претукао 27-годишњу супругу која је од задобијених повреда преминула.

Осумњиченом је притвор одређен због опасности од бекства, да не би утицао на сведоке и да не би у кратком временаком периоду поновио кривично дело, прецизирала је за Танјуг портпаролка Вишег суда у Београду Татјана Матић.

Сељамет Д. се на саслушању у тужилаштву бранио ћутањем, искористивши своје законско право да не износи одбрану, наводи се у саопштењу Вишег јавног тужилаштва у Београду.

Осумњиченом се на терет ставља кривично дело убиство.

Како Танјуг сазнаје, осумњичени на саслушању није хтео да изнесе ни личне податке, понашајући се као да му нешто "фали", иако му до јутрос није фалило ништа.

Сумња се да је он 18. септембра око 21.30 часова позвао сина газде куће у којој су живели, рекавши да му је супруга пала у несвест и да оду да провере шта је са њом.

У кући су затекли жену на поду са марамом везаном преко уста, а окривљени и двоје деце које има са убијеном женом нису били у кући.

Они су након тога позвали хитну помоћ и полицију, а несто касније и Сељамета и рекли му да му је супруга добро, након чега се он убрзо вратио кући где је потом ухапшен.

четвртак, 02. мај 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво