Читај ми!

У Београду ухапшена група осумњичена за посредовање у проституцији

Припадници МУП-а, СБПОK-а у сарадњи са Тужилаштвом за организовани криминал ухапсили су шест чланова организоване криминалне групе, који се сумњиче за посредовање у проституцији.

Ухапшени су Б. Н. (34), Р. Н. (32), Б. С. (44), М. М. (26), О. М. (29), и В. В. (62) и они се терете за кривично дело удруживње ради вршења кривичних дела, у вези са посредовањем у вршењу проституције, саопштио је МУП.

Осумњичени су од новембра 2021. до јула ове године организовали проституцију путем појединих сајтова за оглашавање, подстицали, наводили и учествовали у посредовању у вршењу проституције више особа женског пола на територији Београда.

Такође, како се сумња, они су организовали предају више особа женског пола трећим лицима, корисницима услуга у циљу пружања сексуалних услуга, а новац стечен на тај начин делили су између себе у складу са задацима које су обављали и тим новцем су покривали и трошкове које су имали током обављања ових нелегалних радњи.

Приликом претреса код осумњичених су пронађени мобилни телефони и СИМ картице коришћене при извршењу кривичног дела, као и уплатнице са извршеним трансакцијама новца.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени надлежном тужилаштву.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво