Читај ми!

Расписана међународна потерница за Душком Шарићем

За Душком Шарићем је расписана међународна Интерполова потерница због сумње да је припаднк организоване криминалне групе свог рођеног брата Дарка Шарића, који се налази у притвору, речено је вечерас Танјугу у Тужилаштву за организовани криминал.

Предлог за расписивање потернице је изнело Тужилаштво за организовани криминал, а Специјални суд је донео наредбу, након чега је Интерпол Србије расписао потерницу.

Тужилац за организовани криминал донео је 19. јула наредбу о проширењу истраге против организоване криминалне групе Дарка Шарића, којом је обухваћен и његов брат Душко, као и Данило Одовић, Александар Бошковић, Данило Стојановић и Милутин Радовановић.

Ово је треће проширење истраге у односу на ову криминалну групу.

Након 15. априла, када је донета наредба о спровођењу истраге, 31. маја, 22. јуна и 19. јула донете су наредбе о проширењу истраге.

Како су пренели поједини медији, Душко Шарић се сумњичи да је, по наређењима Дарка Шарића, водио рачуна о финансијама криминалне групе.

Такође, сумња се да је Душко Шарић преко Бошковића плаћао полицајцима Стојановићу и Радовановићу да криминалној групи доставе информације које има полиција и Безбедносно информациона агенција о нападу на сведока Горана Николашевића и да истрагу усмеравају у погрешном смеру.

Душко Шарић је, како се сумња, купио телефоне, платио инсталирање и одржавање апликације "Скај", као и да је платио изградњу и опремање викедица Стојановићу и Радовановићу на Космају.

недеља, 28. април 2024.
° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво