Читај ми!

Оптужница против двојице навијача "Инвалида", на утакмици напали гледаоце

Више јавно тужилаштво у Београду подигло је оптужницу против двојице чланова навијачке групе ФK Вождовац под називом "Инвалиди", због сумње да су 12. маја 2019. године напали гледаоце на стадиону ФK "Торлак" у Kумодражу током утакмице између ФK "Торлак" и ФK "Студентски град".

Том приликом једно малолетно лице задобило је тешку телесну повреду главе, а друго лаку телесну повреду ноге, наводи се у саопштењу тужилаштва.

Сумња се да су оптужени А. П. и А.Б. заједно са тројицом окривљених против којих су се водили посебни поступци, као и Н.Н. лицима, ујутро састали у теретани у насељу Браћа Јерковић и договорили се да заједно оду на стадион и од навијача ФK "Торлак" одузму навијачку заставу.

Своје мобилне телефоне су оставили у теретани како их полиција не би открила, а са собом су понели дрвене мотке и тзв. фантомке црвено-беле боје са ознакама навијачке групе "Инвалиди Вождовац".

По њиховом доласку на стадион већина гледалаца, махом малолетних особа, је побегла са дела стадиона у који су ушли, али не и двојица 16-годишњака.

Том приликом А. П. је, како се сумња, дрвеном мотком нанео лаку телесну повреду доњег дела ноге једном малолетнику, док је А.Б. другом малолетнику задао ударац дрвеном мотком у пределу главе и нанео му тешку телесну повреду у виду прелома костију и повреде садржаја лобањске дупље.

А.П. и А.Б. на терет се ставља кривично дело насилничко понашање на спротској приредби, а А. Б. и кривично дело тешка телесна повреда.

Оптужница је поднета Вишем суду у Београду на одлуку о потврђивању.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара