Прокупље, кривична пријава против чланова ДС-а због графита

Прокупачка полиција поднела је кривичне пријаве против председника Окружног одбора Демократске странке Бобана Лепојевића и члана ДС-а Драгана Динића, због сумње да су по Прокупљу исписивали графите "лажеш Вучићу".

Према полицијским изворима, њих двојица и још три непознате особе су у ноћи 20. новембра, масном фарбом, испред зграде општине и других важних институција по целом граду исписали тридесетак увредљивих парола.

За почињено кривично дело уништење и оштећење туђе ствари запрећена је новчана казна или затворска казна у трајању до шест месеци.

Поводом поднетих пријава против њихових чланова и саслушања у полицији, општински одбор Демократске странке издао је саопштење у којем се наводи да Лепојевић и Динић нису исписивали пароле, али да они подржавају садржај тих написа, јер "на политичкој сцени Србије није било политичара који је то више заслужио од Вучића".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије