Читај ми!

Претећа порука на капији одборника листе "Српска"

На капији породичне куће одборника општине Грачаница Предрага Капетановића из Доње Гуштерице непознате особе поставиле су током ноћи исписану претећу поруку.

Руководство и председник општине Грачаница Владета Костић затражили су од полиције да хитно пронађе одговорне док Капетановић, који је одборник листе "Српска" претпоставаља да претње имају полтичку позадину, преноси Танјуг.

На папиру, који је Капетановић јутрос нашо на улазној капији било је написано "Последња опомена. Следећи пут нешто иде у ваздух", а полиција је извршила увиђај, саопштено је из Општине Грачаница.

Капетановић каже да му нису познати мотиви за овакве претње, али претпоставља да цела ситуација има политичку позадину, наводи се у саопштењу.

"Никоме се нисам замерио нити сам нешто слично раније доживео ни ја ни моја породица. Није ми свеједно, јер овде сам рођен и живим са децом, супругом и родителима", рекао је Капетановић.

Капетановић каже и да се последњих пар година бави политиком и да је одборник листе "Српска" у Скупштињи општини Грачаница.

Председник те општине Владета Костић је изјавио да овакав вид претњи одборнику представља истовремено и напад на институцију општине и њене органе.

"Овакви инциденти долазе од оних који нису у стању да погледају истини у очи нити да цене огромне напоре општине да без обзира на политичку опредељеност, националност и вероисповест помогне свима и сталним улагањима руши све мостове који су нас некада одвајали", указао је Костић.

Костић је позвао надлежне органе да у најкраћем могућем року спроведу истрагу о овом инциденту како би утврдили идентитет особе која је упутила претећу поруку и против њега спроведу кривично гоњење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара