Читај ми!

Ухваћени обијачи викендица на територији Сопота

Припадници МУП-а поднели су кривичну пријаву против двојице мушкараца осумњичених да су на територији Сопота обијали викендице и починили више кривичних дела тешке крађе и разбојништво.

Постоје основи сумње да су у једној кладионици уз претњу пиштољем и ножем украли више стотина хиљада динара, као и да су током јула и августа у селима Бабе, Стојник и Мали Пожаревац починили девет тешких крађа, саопштио је МУП Србије, преноси Танјуг.

Крађе су, како се сумња, починили тако што су обијали викендице и из њих крали моторне тестере, тримере, компјутере, ДВБТ 2 уређаје, бојлере, каблове и демонтирали славине за воду из купатила и кухиња.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво