Читај ми!

Нови Сад, Молотовљевим коктелима на аутомобиле

Два аутомобила су изгорела прошле ноћи на улицама Новог Сада. Очевици наводе да је на један од аутомобила бачен Молотовљев коктел, преноси портал "021.rs".

Прво је око 22 часа стигла дојава да аутомобил "смарт" гори у центру града, у Улици Васе Стајића код броја 20, потврђено је за 021.rs у новосадској ватрогасној бригади.

Екипа ватрогасаца је затекла аутомобил којем је горео предњи део, након чега су угасили пожар.

Пожар на овом аутомобилу је, према речима Д. Ђ., који се нашао на лицу места, избио када је непознати младић на "смарт" бацио Молотовљев коктел.

"Пролазио сам улицом и чуо да је нешто пукло, затим сам видео младића како бежи, а иза њега се видео свеже запаљен ауто", испричао је сведок за 021.rs.

Нешто после два сата иза поноћи пожар је избио и у Стевана Христића 18 на Сателиту.

"Када смо дошли на локацију, аутомобил марке 'опел астра' је сав био у пламену. Пожар је био у разбукталој фази и захватио је целу спољашњост, као и целу предњу кабину возила", рекли су за 021.rs у ватрогасној бригади.

Они нису могли да потврде тачне узроке ова два пожара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво