Читај ми!

Дивљи таксиста напао комуналце на аеродрому

Нелегални таксиста Предраг Марковић напао је јутрос патролу Комуналне полиције на Аеродрому "Никола Тесла". Марковић је потом ухапшен и одвезен у полицијску станицу у Сурчину.

Како је наведено у саопштењу Комуналне полиције, поред чињенице да је прекршио више одлука Града Београда које се односе на такси превознике, Марковић је претио комуналним полицајцима и није желео да преузме свој примерак прекршајног налога, преноси Танјуг.

У саопштењу је наведено да се сат времена након поноћи, током контроле зоне аеродрома, пред службено возило испречио је аутомобил којим је управљао Марковић који се напустивши возило упутио према патроли Комуналне полиције и покушао да се физички сукоби са њима.

''Покушај патроле да умири суграђанина није успео, а када је Марковић насрнуо на комуналног полицајца, ухапшен и одвезен у полицијску станицу у Сурчину'', истакнуто је у саопштењу.

Како је наведено, комунална полиција је интервенисала и поступила у складу са овлашћењима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара