Читај ми!

Код Грачаничког језера пронађено оружје и униформе

Косовска полиција у близини Грачаничког језера (Бадовац) пронашла две торбе са оружјем и црним униформама. Торбе су пронађене око 300 метaрa од места где је пре недељу дана ухапшено неколико особа које су осумњичене за тероризам.

У једној торби су пронађенe црне униформе, писмо за које се верује да је писано на арапском језику и два калшњикова. Сумња се да се у другој торби налазе експлозив и муниција, рекао је за Индекс онлајн извор са лица места, преноси Танјуг. 

У близини Грачаничког језера, 11. јула ухапшено је пет особа које се сумњиче за тероризам.

Сумњало се да су намеравали да затрују воду у језеру из којег се водом снабдева већи део Приштине, Грачаница и друга места. Косовско тужилаштво, међутим, тврди да код ниједног од њих петорице у тренутку хапшења није пронађена никаква отровна супстанца.

Одређена им је мера притвора до 30 дана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се