Читај ми!

Костић осудио нападе на Србе у Кишници

Председник општине Грачаница Владета Костић осудио је нападе који су се последњих дана догодили над српским породицама у Кишници.

У саопштењу Информативне службе општине Грачаница наведено је да су напади на српске породице у Кишници били једна од главних тема на прошлонедељном Одбору за безбедност општине Грачаница, преноси Танјуг.

Костић каже да су веома озбиљно приступили овом проблему и затражили од полиције, чији су представници присуствовали седници као стални чланови Одбора, да појачају своје присуство у овом мултиетничком селу и да обаве детаљан увиђај и пронађу одговорне за нападе.

Костић је у саопштењу достављеном агенцији навео да ће општина Грачаница учинити све што је у њеној надлежности да заштити српске породице у Кишници.

Од безбедносних структура очекује се да раде свој посао на најпрофесионалнији начин и зауставе нападе на српске породице у Кишници, каже Костић.

Током викенда, пола сата после поноћи каменована је имовина српске породице Крстић из Кишнице.

Снежана Јовановић, председница Локалног одбора за јавну безбедност рекла је раније да су се напади догађали и 29. јуна, као и 2. и 4. јула.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије