Читај ми!

Мањи удес возила у пратњи Зоране Михајловић

У лакшој саобраћајној незгоди, у којој је учествовало возило у пратњи потпредседнице Владе Србије и министарке Зоране Михајловић, нико није повређен и причињена је мања материјална штета.

Како се истиче у саопштењу кабинета потпредседнице Владе, возач из њеног кабинета возио је по прописима на чему се "и инсистира у Министарству грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, а министарка Михајловић својим примером, као и низом акција, залаже се за већу безбедност у саобраћају", преноси Танјуг.

"Сви у аутомобилу су били везани, а возачу и сувозачу се приликом судара нису ни активирали ваздушни јастуци, што говори да се није возило брже од законом прописане брзине", наводи се у саопштењу.

Како се додаје по повратку с Копаоника, у четвртак, 25. јуна, где је Михајловићева отварала "Путаријаду 2015", изненада је аутомобил марке "голф" пресекао путању кретања возилу у којем је била Михајловић тако што је хтео да се у укључи на магистрални пут у супротном смеру преко пуне линије.

"Возач потпредседнице Владе је успео вештим маневрисањем да избегне судар са голфом који се укључивао на магистрални пут, не гледајући да ли се тим путем неко креће. У возилу које је било иза Михајловићеве, налазили су се њени саветници и сниматељ. И поред кочења и маневрисања није било могуће да се голф мимоиђе, па је дошло до судара", наводи се у саопштењу.

Чланови кабинета потпредседнице Владе Србије, као и сниматељ, дали су изјаве полицији која је дошла на увиђај.

"Одмах после незгоде возач 'голфа' је изашао из аутомобила видно узбуђен, схвативши шта је урадио, да се увери да никога није повредио и при том је захваљивао што се све добро завршило у односу на то шта је могло да се догоди", истакнуто је у саопштењу.

Поводом појединих медијских написа истакнуто је и да потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић никада није имала обезбеђење.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара