Читај ми!

Бор, хапшења због кријумчарења људи

Ухапшене три особе у Бору због сумње да су недозвољено прелазилe границу и кријумчарилe азиланте.

Полиција је ухапсила Н. К. (1990), З. Н. (1956) и В. Н. (1990), због сумње да су више пута недозвољено прелазили државне границе и том приликом кријумчарили азиланте, преноси Танјуг.

Полиција из Мајданпека је осумњичене открила приликом контроле у селу Рудна Глава, када је зауставила комби пожаревачких регистарских ознака у коме је било 13 илегалних миграната.

Приведен је возач комбија Н. К. из Неготина, као и З. Н. и В. Н., који се сумњиче да су организовали улазак и прихват илегалних миграната.

Сви мигранти су се изјаснили да желе азил у Србији, па су упућени да се у року од 72 сата јаве у Прихватни центар за азиланте у Крњачи.

Осумњиченима је одређен притвор до 30 дана.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије