Девојка која се отровала превезена на ВМА

Двадесеттрогодишња девојка која је у бесвесном стању пронађена у гаражи зграде у Чачку превезена је на ВМА у Београду, рекао је Танјугу портпарол чачанске болнице Мирослав Сретеновић.

Девојка је транспортована у пратњи медицинске екипе на одељење токсикологије те здравствене установе, рекао је Сретеновић.

Он није могао да презира да ли је она и даље животно угрожена.

Јуче ујутру у улици Мила Ивковића у гаражи поред путничког моторног возила пронађено је беживотно тело мушкарца старог 25 година, који је, највероватније, преминуо због тровања угљен-моноксидом, саопштено је раније из чачанске полиције.

Двадесеттрогодишња девојка, која је била у возилу у бесвесном стању, превезена је потом у чачанску болницу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 02. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије