Откривено 48 возача под дејством алкохола

Управа саобраћајне полиције у суботу увече је у Београду, заједно са "Паркинг сервисом" и дежурним судијама за прекршаје, поново спровела још једну успешну акцију у низу појачане контроле саобраћаја, саопштило је Министарство унутрашњих послова.

Акција је спроведена на више локација у граду, у циљу санкционисања прекршаја под утицајем алохола, возача који управљају возилом у време трајања заштитне мере и уклањања непрописно паркираних возила који ометају нормално функционисање саобраћаја, преноси Бета.

Током акције, затечено је 48 возача који су били под дејством алкохола, од којих је 28 имало више од 0,5 промила алкохола, а њих 20 више од 0,3 до 0,5 промила.

На трежњењу је у полицијску станицу одведено двоје возача који су имали више од 1,2 промила алкохола, а две особе са забраном управљања моторним возилом приведене су на лицу места дежурном судији за прекршаје у скраћеном поступку.

Уклоњено је и 79 непрописно паркираних возила и то оних који су ометали нормално одвијање саобраћаја, а тиме и угрозили безбедност учесника у саобраћају.

Акција појачане контроле учесника у саобраћају поред Београда, биће спроведена и на територији целе Србије током предстојећих викенда.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара