Чопор паса напао човека у Вишњичкој бањи

Чопор паса луталица напао мушкарца старог 59 година у улици сестара Букумирић у београдском насељу Вишњичка бања. Човек са повредама руку и ногу збринут на Инфективној клиници у Београду. Ветеринарска инспекција ухватила седам паса луталица.

Полиција је позив добила око девет сати, а мушкарац је са уједима по рукама и ногама пребачен на Инфективну клинику, али се степен и озбиљност повреда још не зна, јавља Танјуг.

Након указивања помоћи у Инфективној клиници, повређеном мушкарцу лекарска помоћ и преглед биће омогућени и у Ургентном центру, речено је Танјугу у тој здравственој установи.

МУП је о овом случају у Вишњичкој бањи контактирао и представнике "Ветерине Београд" који су изашли на терен, кажу у МУП-у.

Директор Ветеринарске установе "Ветерина Београд" Будимир Грубић каже да се још не зна који је степен повреда које су пси нанели човеку, и додаје да је екипа "Ветерине Београд" истог момента започела потрагу за псима.

Кренуло се од Вишњичке улице и Вишњичког венца, сужавањем круга ка Улици сестара Букумирић 51, где је за протеклих сат времена ухваћено седам уличних паса, рекао је директор "Ветерине Београд".  

Пси ће бити одведени на препознавање повређеном човеку, а потом и збринути по прописаној процедури, најављује Грубић.

Грубић је истакао да у овом тренутку нема више паса у том делу града.

 

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара