Два и по месеца траже несталог брата

Перица Симоновић (49) из села Копитарце код Владичиног Хана нестао је пре два и по месеца и родбина од тог дана о њему не зна ништа, преноси РТВ.

Како се наводи на сајту РТВ-а, Перичин старији брат и старатељ Стојан Симоновић нестанак је пријавио полицији 12. новембра прошле године, али до данас потраге ни полиције ни родбине нису дале никакве резултате, преноси Танјуг.

"Мислимо и још увек хоћемо да верујемо да је Перица отишао у неки манастир или неку верску заједницу јер је скоро 20 година опседут неком верском или псеудоверском идејом и два пута је покушавао да се замонаши у оближњем манастиру Мртвици, али није изашло на добро", рекао је Стојан Симоновић.

Перица је по речима његовог брата, у међувремену више пута био на лечењу на психијатрији, али се његова опседнутост религијом ни једног тренутка није променила.

"Ако је ипак нашао мир у неком манастиру или некој верској заједници молимо сваког ко нешто о томе зна да нас о томе обавести, само да знамо да је жив", рекао је други Перичин брат Бранко Симоновић, додајући да сви који нешто знају о Перици могу то јавити на број телефона његовог брата - 064/819-5124 или полицији.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије