Изгорело дивље насеље у Лесковцу

Пет од шест кућа од картона и дасака изгорело је синоћ у пожару који је избио у дивљем насељу у Лесковцу. У пожару нико није страдао.

Ватра је у једном тренутку досезала висину и до 20 метара, а ватрогасци су је гасили више од сат времена. За сада узрок пожара није познат, преноси Бета.

"Био сам будан, када сам осетио дим. Истрчао сам напоље и видео да је пламен захватио и картоне и даске на мојој кући. Једва сам извукао жену и децу", казао је један од станара дивљег насеља Драгиша Станковић.

Ово насеље формирано је пре нешто више од годину дана, а његови станари кажу да су се доселили из околине Алексинца.

Комшије су недевно петицијом тражили да се станари иселе због наводних "честих крађа и буке". У локалној самоуправи казали су да ће предузети неопходне мере.

"Учинићемо све што је у нашој моћи и што закон дозвољава. Најбоље би било да се врате у свој родни крај", рекла је портпаролка градоначелника Лесковаца Сања Цонић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
20° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се