Заплењено више од пет килограма марихуане

Краљевачка полиција запленила је 5,2 килограма марихуане и ухапсила Д. П. (37) из Београда због сумње да је препродавао ту дрогу.

Дрога је пронађена синоћ у аутобусу на путу Рашка - Краљево у торби Д. П, наводи се у саопштењу полиција и прецизира да је пронађено 10 пакета са 5,2 килограма биљне материје, највероватније марихуане, преноси Танјуг.

Полиција је "ухапсили и по налогу вишег јавног тужиоца у Краљеву, задржала до 48 сати Д. П. због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и ставлање у промет опојних дрога".

Аутобус са регистрацијом Рашке преконтролисан је у месту Конарево код Краљева у склопу наставка активности краљевачке полиције на сузбијању трговине наркотицима.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву, у току дана бити приведен вишем јавном тужиоцу у Краљеву, додаје се у саопштењу.

У децембру, краљевачка полиција имала је још две успешне акције на суyбијању трговине наркотицима када је заплењено укупно око девет килограма марихуане.

У Рудници код Рашке, 10. децембра заплењено је око 8,5 килограма марихуане која је пронађена у путној торби С. В. (47) у аутобусу новопазарске регистрације.

Дрога је била спакована у 18 пакета, саопштила је тада полција додавши да је на путу Рашка-Нови Пазар, полиција зауставила "голф", којим је управљао В.М. (26) из Ужица, за кога се сумња да је купио марихуану од С. В.

Судија за претходни поступак Вишег суда у Краљеву обојици осумн јичених одредио притвор у трајању до 30 дана yбог сумње да су препордавали марихуану.

Дан раније краљевачка криминалистичка полиција је у једном стану пронашла пет тегли са запакованом марихуаном.

На основу наредбе судије за претходни поступак Вишег суда у Краљеву, полиција је извршила претрес стана и других просторија Краљевчанина пронашли 336,5 грама марихуане, запаковане у теглама.

Против осумњиченог је поднета јкривична пријава, због сумње да је извршио кривично дело неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се