Читај ми!

Напад на српску породицу у Гњилану

Непознати починици су током прошле ноћи бацилли Молотовљеве коктеле на кућу српске породице Нојић у Гњилану и том приликом је причињена материјална штета.

Кућа породице Нојић у Улици Хамди Бериша, некада Степе Степановића у Гњилану, у петак увече је поново била мета напада, а ово је десети напад на имовину ове српске породице јавила је ТВ Пулс из Шилова, преноси Танјуг.

Непознати починиоци су прошле ноћи бацили два Молотовљева коктела на кућу породице Нојић у насељу Камник у Гњилану, повређених није било, али је причињена материјална штета на објекту.

"Око поноћи приметио сам ватру на улазу куће и сва срећа што сам био будан да на време угасим ватру", исрпичао је Срђан Нојић, који због, како је рекао, неповерења према Косовској полицији инциденте полицији више и не пријављује.

Породица Нојић у Гњилану често је на мети напада, њихова породична кућа више пута је каменована а они су често провоцирани и на разне начине понижавани.

Нојић живи у својој породичној кући са 70-годишњом мајком Босиљком.

Нојићи су се 2000. године иселили из Гњилана да би се 2009. вратили у свој завичај, они су једини преостали Срби у насељу Камник у Гњилану.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво