Читај ми!

Ухапшени због преношења дроге с Косова

Ухапшена петочлана криминална група због сумње да су преко административне линије са Косовом преносили марихуану и продавали је у Београду. Заплењено два и по килограма марихуане.

Због постојања основа сумње да су починили кривично дело неовлашћене производње и стављање у промет опојних дрога, ухапшени су полицијски службеник саобраћајне полиције М. В. (34), Д. Ђ. (36), Ј. К. (35), П. Ј. (28) и И. Д. (33), саопштила је београдска полиција.

Вредност заплењених наркотика процењује се на око милион динара, а од осумњичених је одузето 2,6 килограма марихуане и 2,5 килограма смеше парацетамола и кофеина, који служи за мешање са хероином ради увећања масе.

Од њих је такође одузето око 500 грама лидокаина који служи за мешање са кокаином ради увећања масе, електрична вагица, више од 1.500 евра, 123.000 динара и два аутомобила.

Осумњичени М. В, Ј. К. и П. Ј. ухапшени су непосредно после купопродаје килограма марихуане, а претресом стана осумњиченог И. Д. полиција је пронашла око 100 грама марихуане расуте по стану ради уништавања предмета кривичног дела, као и новац од купопродаје наркотика.

Како се додаје у саопштењу, претресом стана осумњиченог Д. Ђ. пронађено је 2,5 килограма марихуане, смеша парацетамола и кофеина, лидокаин и електронска вагица.

Осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведени Вишем јавном тужилшатву у Београду.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво