Читај ми!

Бачко Градиште, претио да ће се разнети бомбом

Мештанин Бачког Градишта, који је претио да ће дићи кућу у ваздух, јутрос се сам предао, а полиција није употребљавала средства принуде, саопштило Министарство унутрашњих послова Србије.

Како је наведено, у саопштењу, у пратњи полиције и медицинских радника, санитетским возилом мештанин је превезен у Клинички центар Војводине у Новом Саду, а увиђај лица места је у току.

Мештанин Бачког Градишта је с претњама да ће минирати кућу почео јуче око 17.00 часова.

Бечејска полиција била је на месту догађаја, а када је покушала да му се приближи, мештанин је испалио два хица из пиштоља, повукао се дубље у кућу и захтевао да разговара са супругом која га је напустила, запретивши да ће кућу дићи у ваздух, наводи се у саопштењу.

Из МУП-а наводе да је након тога ангажован преговарачки тим полиције Новог Сада и да су преговарачи радили до јутарњих часова, уз присуство сина тог мештанина.

"Након вишесатног преговарања, човек је изашао до капије како би разговарао са сином и добровољно се предао новосадским полицајцима.

Употребе средстава принуде није било", наводи се у саопштењу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара