Читај ми!

Суботић: Немам везе са нападом на Бека

Пошто немам шта да скривам одазвао сам се позиву надлежних како бих одговорио на сва њихова питања у вези са нападом на Милана Бека, наводи у саопштењу Станко Суботић. Додаје да му убиство Бека није у интересу јер жели спор са њим да оконча пред надлежним судом, истакао је Суботић.

Бизнисмен Станко Суботић саопштио је да нема никакве везе са покушајем атентата на Милана Бека, те да се у најкраћем року одазвао на позив полиције и у својству грађанина одговорио на сва питања у истрази.

Суботић је, поводом информација које су се појавиле у медијима, у вези са његовим саслушањем у оквиру истраге атентата на Бека, рекао да се, пошто нема шта да скрива, уредно и у најкраћем року, одазвао позиву надлежних како бих одговорио на сва њихова питања.

"У изјави сам потврдио оно што је истина - да немам никакве везе са овим случајем и подсетио сам их да сам против господина Бека поднео неколико кривичних пријава због пословних проблема у вези са злоупотребом око приватизације Новости", навео је Суботић у изјави достављеној медијима.

Рекао је да му је "жарка жеља да се тај његов спор оконча пред надлежним судом".

"Такође, искрено желим да полиција што пре успешно оконча истрагу и пронађе кривце у случају покушаја атентата, а господину Беку желим брз и успешан опоравак", додао је Суботић.

Београдски медији пренели су да је Суботић саслушан пре три дана у оквиру истраге атентата на Бека.

Суботић је, како пише Блиц, долетео својим приватним авионом из Женеве, а затим отишао у београдску полицију где је с њим у својству грађанина обављен разговор у истрази расветљавања пуцњаве у којој је рањен Беко.

Према наводима медија, Суботићу је понуђено и полиграфско тестирање, али је он то одбио. Негирао је да има везе с пуцњавом која се догодила 14. новембра, а изјавио је да је против Бека покренуо поступак пре четири године јер га је преварио у приватизацији Вечерњих новости.

Према писању Информера, Суботић је рекао да је њему најмање у интересу да се Беку било шта догоди јер у случају његове смрти не би имао ко да му врати скоро 30 милиона евра.

Медији пишу и да ће, после Суботића, ових дана бити испитан и власник "Делта холдинга" Мирослав Мишковић, као и још неколико познатих бизнисмена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво