Читај ми!

Двоструко убиство у Рашки

На аутобуској станици у Рашки током ноћи се догодило двоструко убиство, сазнаје РТС. Једна особа је преминула на месту злочина, а друга током транспорта у новопазарски здравствени центар. Приведен осумњичени.

П. Т. из Рашке је тупим предметом, највероватније чизмом са металним врхом више пута у главу ударао две особе које је затекао на станици, незванично сазнаје РТС.

Једна особа је преминула на месту, а друга током транспорта у новопазарски здравствени центар.

Како РТС незванично сазнаје, један од убијених је из Кнића, а други из београдске општине Вождовац. Незванично сазнајемо и да су у питању бескућници.

П. Т. (1995) је одмах приведен у полицијску станицу у Рашки где је у току испитивање, али се још увек не зна да ли је у тренутку напада био под дејством алкохола или опојних средстава.

Истрага је у току.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
21° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије