Крагујевац, шар пеј ујео дечака

Ученика четвртог разреда основне школе "Мирко Јовановић" у Крагујевцу у школском дворишту ујео пас расе шар пеј. Дечак има лакше повреде на лицу и пуштен је на кућно лечење.

Пас је за време великог одмора ушао у школско двориште након што је побегао од власника из бокса у улици Владимира Роловића и напао га док је јео ужину, преноси Фонет.

Према информацијама из школе, одмах након инцидента, повређени дечак је пребачен у Клинички центар Крагујевац где су му, према речима портпаролке те установе Вање Ђорђевић, констатоване лакше повреде на лицу.

Дечак је после указане помоћи у амбуланти дечије хирургије пуштен на кућно лечење.

Приликом инцидента, дежурни наставник био је у дворишту, али нешто даље од места догађаја.

Незванично се сазнаје да је капија на школском дворишту стално отворена. Школски полицајац, који "покрива" три школе у насељу Аеродром, тренутно је на боловању.

Радници "Зоохигијене" су одмах после инцидента пронашли пса за кога је утврђено да је чипован и вакцинисан.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 19. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије