Читај ми!

Ухапшен осумњичени за убиство Ранка Панића

Због сумње да је убио Ранка Панића, ухапшен жандарм из Ниша, Никица Ристић, рекао је министар Небојша Стефановић, гостујући у емисији "Око" на РТС-у. Панић је преминуо од последица пребијања током протеста СРС-а у Београду због хапшења Радована Караџића.

Напомена: Никица Ристић ослобођен је кривице у судском поступку 13. 02. 2020. године. 

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је да се Ристић налази у притвору који му је одредио суд.

"Полиција је привела жандарма Никицу Ристића, који је осумњичен за убиство Ранка Панића 2008. године. То само показује да неће бити недодирљивих и да смо спремни да разоткријемо све оне који су се огрешили о закон", рекао је Стефановић у емисији "Око".

"Ми хоћемо да сва дела, без обзира на то да ли су из 2008. или 2010, 2012, разоткријемо и да на такав начин покажемо да полиција заслужује респект својих грађана", истакао је министар.

Министар Стефановић није желео да излази са појединостима те истраге, али је рекао да је посебно поносан што ништа о тој теми није "исцурило" у јавност.

"Радили смо једну веома добру и чврсту истрагу која је била потпуно затворена и где су људи радили професионално и тек када смо направили резултат – изашли смо у јавност", навео је Стефановић.

Ранко Панић је тешко повређен у сукобима током протеста због хапшења Радована Караџића који је Српска радикална странка организовала у Београду 29. јула 2008. године.

Панић је са тешким телесним повредама примљен у Ургентни центар дан касније, а преминуо је 15. августа.

Лекари су утврдили да је задобио тешке повреде приликом ударца у стомак, због чега му је пукло дебело црево.

Број коментара 34

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво