Читај ми!

Саобраћајна несрећа код Пријепоља

Пет особа повређено у тешкој саобраћајној несрећи која се догодила у месту Стругови у Општини Пријепоље, саопштила је Полицијска управа Пријепоља.

Две особе пребачене су на даље лечење у Медицински центар Ужице а три особе су задржане у пријепољској болници, саопшстила је Полицијска управа Пријепоља.

У несрећи су, како преноси Танјуг, учествовали аутомобил марке Бе-Ем-Ве пријепољске регистрације, са којим је управљао М. О. (1957) из Пријепоља и аутомобил марке "голф 3" пријепољске регистрације, којим је управљао Ш. Х. (1954) из Пријепоља.

Увиђај су извршили Основни јавни тужилац у Пријепољу уз присуство полицијских службеника у Пријепољу.

Против возача М. О. биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво