Читај ми!

Кимани Френд осуђен на три године затвора

Виши суд у Београду осудио је на три године затвора кошаркаша са Јамајке Киманиja Френда јер је 2. новембра 2012. у центру Београда пијан изазвао саобраћајну несрећу у којој је настрадала Невена Драгутиновић.

Киманију Френду је раније изречена мера забране две године управљања моторним возилом, а Суд му је данас продужио и меру кућног притвора у ком је од јануара ове године, јавља Танјуг.

Осуђен је због кривичног дела "тешко дело против безбедности јавног саобраћаја", за које је запрећена казна од једне до осам година затвора.

Током суђења је утврђено да је у тренутку несреће возио 55 километара на час са 1,31 промил алкохола у крви и да се није зауставио код знака "стоп".

На ову пресуду има право да се жали Апелационом суду у Београду.

Френд је на Драгутиновићеву налетео својом "шкодом фабијом" у зору 2. новембра 2012. док је излазила из таксија у центру Београда, на углу Француске и Улице цара Душана. Вештачењем је утврђено да је девојка ударена после пешачког прелаза.

У таксију је са настрадалом девојком била и њена сестра близнакиња Јована, а Френд је одмах након несреће ухапшен.

Јамајканац је претходно месец дана играо за "Металац", а два дана пре несреће растао се са Ваљевцима и у Београду чекао лет за Шпанију како би се прикључио "Ваљадолиду".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво