Пронађена три украдена "мини кантримена"

Трагајући за возилом које је усмртило Луку Јовановића на Бранковом мосту у Београду, полиција је у последњих двадесетак дана пронашла три украдена "мини кантримена".

Током потраге за возилом и возачем "мини кантримена" који је ударио Луку Јовановића, полиција је кренула с проверама тих возила, као и с привременим одузимањем возила која би могла да дођу у обзир да су учествовала у несрећи, рекао је за Б92 Борислав Ковачевић из Одељења за сузбијање деликата на возилима, преноси Танјуг.

"Одузели смо четири таква аутомобила, од та четири за три смо утврдили да су украдена у иностранству. Украдена су у Аустрији и то у последњих месец дана", рекао је Ковачевић и додао да су кола на провери.

Та возила имала су лажне папире, са другим бројем шасије, иако у самим возилима број шасије још није прекуцан, а проверава се да ли су они који су возила поседовали такође имали фалсификована документа.

Према Ковачевићевим речима, најчешће и возачи имају фалсификована лична документа - пријаве боравишта или радне визе, а некада и фалсификоване личне карте.

"Иако су сва три возила украдена у Аустрији, и имала аустријске табле, једно возило је одузето са бугарским таблицама, а два са италијанским - што потврђује причу са фалсификовањем, да би се граница прешла", рекао је Ковачевић и додао да их није прошверцовала иста криминална група.

Потрага за "мини кантрименом", возилом којим је изазвана несрећа у којој је погинуо Лука Јовановић, још траје.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара