Читај ми!

Заплена кафе и дувана код Ниша

Управа царина саопштила је да су цариници спречили кријумчарење 50 килограма резаног дувана и 10 килограма кафе на аутопуту Ниш - Београд.

Како се истиче у саопштењу, цариници су у петак, 15. августа, непријављену робу открили у возилу курирске службе, марке "мерцедес атего 818" шабачких регистарских ознака, које су цариници зауставили код наплатне рампе Дољевац.

На питање цариника да ли има нешто да пријави царинској контроли, возач је одговорио да превози примљену робу из Врања у Београд, преноси Танјуг.

Детаљним прегледом товарног дела цариници су пронашли два пакета резаног дувана тежине 50 килограма, као и 10 паковања од по један килограм "Лаваца" кафе, упакованих у врећу, наведено је у саопштењу.

Откривени дуван и кафа биће под царинским надзором до окончања поступка.

Управа царине подсећа да је прошлог месеца на истој наплатној рампи заплењено 19 килограма резаног дувана, а почетком августа, на железничком граничном прелазу Прешево спречено је кријумчарење преко 100 килограма резаног дувана скривеног у возу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се