Пријава против возача турског аутобуса

Суботичка полиција поднела је кривичну пријаву против возача турског аутобуса, који се јуче преврнуо на ауто-путу код Суботице, када је једна особа погинула, а више од 30 повређено.

Прва заменица основног јавног тужиоца у Суботици Ливија Панић, у изјави за агенцију Танјуг каже да је Полицијска управа у Суботици поднела кривичну пријаву против Арслана Хајрија због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја.

Хајри се и даље налази у Општој болници у Суботици, на коронарној јединици, због проблема са срцем, а по речима Ливије Панић, након завршеног лекарског третмана биће доведен у Основно јавно тужилаштво на саслушање.

"Одлука о притвору биће донета након саслушања", каже Панићева.

Додаје да је током јучерашњег дана у Тужилаштву саслушана већина путника из аутобуса, осим троје путника који се и даље налазе на болничком лечењу.

У тешкој саобраћајној несрећи која се догодила јуче око шест сати ујутро на ауто-путу између Бачке Тополе и Суботице једна особа је погинула, а тридесетак је повређено.

До саобраћајне несреће је дошло пошто је возач аутобуса турске регистрације, из за сада неутврђених разлога, изгубио контролу над возилом и слетео с пута, саопштила је суботичка полиција.

Једна турска држављанка подлегла је повредама на лицу места, саопштила је полиција.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво