Читај ми!

Инцидент у Косовској Митровици

Једно путничко возило је запаљено, док је друго оштећено у пожару у Косовској Митровици, који је синоћ око 23 сата највероватније подметнут, речено је у косовској полицији.

Регионални шеф оперативе Косовске полиције Жељко Бојић изјавио је Танјугу да је синоћ око 23 сата запаљен аутомобил марке "фијат стило"” чији је власник косовски Србин М. Ј. иначе радник затвора у Косовској Митровици, преноси Танјуг.

У пожару који је, како показују први резултати истраге, подметнут оштећен је и аутомобил марке "поло"” који је био паркиран поред возила који запаљен, додао је Бојић.

Возила су запаљена у улици Филипа Вишњића испред митровичког затвора и ово је други случај паљевине аутомобила у Косовској Митровици ове седмице.

Косовска полиција је и овај случај окарактерисала као изазивање опште опасности, а за починиоцем се трага.

Пертходно су у Косовској Митровици на сличан начин пре три дана у раним јутарњим сатима изгорела два аутомобила чији је власник Србин из Косовске Митровице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво