Читај ми!

Жандарм нападнут у Београду

Припадник Жандармерије Срећко Несторовић нападнут је рано јутрос на аутобуском стајалишту код новог моста на Ади Циганлији и том приликом је задобио телесне повреде, саопштио је Независни синдикат полиције, најоштрије осуђујући тај напад.

Срећка Несторовића, који је кренуо на посао, око 5.15 срела су три очевидно пијана изгредника и на њега пустила псе, наведено је у саопштењу које преноси Танјуг.

"Док је покушавао да се одбрани, изгредници су насрнули на њега, а један га је ударио у главу. Тек тада је успео да каже да је полицијац, на шта су му они узвратили речима: 'Баш волимо да бијемо пандуре' и наставили да га ударају", додаје се у саопштењу.

У том тренутку наишао је аутобус у који су ушли изгредници, а Несторовић је обавестио полицију.

Изгредници су напали и полицајце који су их стигли у аутобусу, а лишени су слободе тек по доласку појачања. Приведени су, али су убрзо пуштени, наводи се у саопштењу.

Председник Независног синдиката полиције Велимир Лукић најоштрије је осудио напад на колегу, али и све учесталије нападе на полицију који пролазе без казне.

"Питамо се како грађани да се осећају безбедно ако ни полицајци нису сигурни на улицама", поручио је Лукић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије