Читај ми!

Ускоро први резултати истраге о паљењу амбасада

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић ускоро очекује прве резултате радне групе која треба да утврди све околности паљења амбасада 2008. године, истичући да ће јавност о свему бити обавештена.

Стефановић је рекао да је радна група формирана како би се на најозбиљнији начин истражиле све околности о паљењу амбасада.

"Чланови тима су већ разговарали са тужилаштвом и сад се ради потпуна анализа обимне документације. Желимо да видимо где су могући пропусти и упутили смо захтев свим линијама рада, које су тог дана биле задужене за обезбеђење, да нам дају све наредбе и податке које су имали за тај дан", нагласио је Стефановић.

Министар полиције је, након што је доделио награду полицајцу Бориславу Зорићу, рекао новинарима да је за шефа тима поставио свог шефа кабинета Ивана Ристића, како нико не помисли да се бежи од одговорности.

Почетком јула министар Срефановић формирао је Радну групу која треба да утврди све околности у вези са паљењем амбасада САД и Немачке у Београду 2008. године, до које је дошло након митинга против проглашења независности Косова.

Радна група је формирана како би се у потпуности испитале све чињенице тог догађаја, идентификовали починиоци и у потпуности расветлио тај чин, а одговорни организатори и нападачи процеусирали.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара