Хапшења због корупције

Припадници краљевачке криминалистичке полиције процесуирали су кривичну пријаву против четири особе, од којих су две по налогу вишег јавног тужиоца у Краљеву ухапсили и задржали до 48 сати.

Ухапшене су и задржане до С. Ј. (1965) и М. Ј. (1975) из Новог Пазара, државне службенице Основног суда у Новом Пазару, због основа сумње да су извршиле кривично дело примање мита, наводи се у саопштењу полиције.

Кривична пријава је поднета и против Б. С. (1971) из Новог Пазара и Х. Р. К. (1971), држављанина Босне и Херцеговине, због основа сумње да су извршили кривично дело давање мита.

Сумња се да су у оквиру свог службеног овлашћења осумњичене од Б. С. и Х. Р. К. примиле поклоне у новцу и то у износима од 2.400 евра и 300 евра.

Осумњичене ће у законском року, уз кривичну пријаву, бити доведене вишем јавном тужиоцу у Краљеву.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
25° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво