Читај ми!

Убиство и самоубиство код Лучана

На локалном путу за Дљин у близини Лучана, пронађени су мртви мушкарац М. Ј. (1965) и жена Т. Ј. (1972) у комби возилу. Супруг највероватније убио супругу па себе.

Заменик вишег јавног тужиоца у Чачку Зоран Пешић рекао је за РТС да није било сведока који би потврдили, али је највероватније М. Ј. убио супругу, па потом извршио самоубиство.

Жена, која је давала знаке живота, преминула је на путу за чачанску болницу, рекао је Пешић.

Комби возило комшије су затекле на ред локалног пута, у непосредној близини куће супружника, у насељу Дљин.

Мештани засеока Поткрај кажу да су се око 13 часова и 15 минута чули пуцњи, али нису могли да претпоставе да се нешто тако страшно догодило.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 28. мај 2024.
16° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије