Читај ми!

На Егзиту дрога код 32 особе

Отварање фестивала Егзит протекло је без већег нарушавања јавног реда и мира, а полиција је, прегледом посетилаца, пронашла и одузела наркотике од 32 особе, од којих су девет странци, саопштила је данас Полицијска управа у Новом Саду.

Отварању је, према проценама организатора, присуствовало око 35.000 људи.

Против 31 особе биће поднете кривичне пријаве које их терете за неовлашћено држање опојних дрога.

Код држављанина Босне и Херцеговине Г. Б. (1977) полиција је пронашла 69 таблета "екстазија" и одредила му је задржавање.

Полиција ће поднети кривичну пријаву и против Новосађанина М. В. (1981) због сумње да је сломио нос једном суграђанину и тиме му нанео тешку повреду, а против Б. З. (1986) који је осумњичен да је, такође, тукао повређеног младића, биће поднет захтев за покретање прекршајног поступка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара