Читај ми!

Судар три аутобуса, 21 повређен

У судару три аутобуса код Палате правде у Савској улици у Београду повређен је 21 путник. Према речима лекара у Ургентном центру, реч је о лакшим повредама. Повређени путници у стабилном стању.

Интервенисало је пет екипа Хитне помоћи и сви повређени путници превезени су у Ургентни центар у Београду. 

Шеф смене Ургентног центра Миломир Гвозденовић изјавио је да нема животно угрожених путника и да су сви у стабилном стању.

Гвозденовић је новинарима рекао да су путници углавном задобили повреде лица и раменог појаса, највероватније зато што су због наглог кочења аутобуса ударали главама по унутрашњости возила.

Према његовим речима, међу путнициома има и оних који су задобили нагњечење делова тела.  

Судар се догодио у смеру ка Мостарској петљи. Саобраћајно предузеће "Ласта" саопштило је да се у 15.45 на стајалишту код Палате правде догодила саобраћајна незгода у којој су учествовала три аутобуса, од којих су два "Ластина".

Један аутобус је саобраћао на линији Београд - Лазаревац, док је други саобраћао на релацији Београд - Бањани, оба са поласком у 15.30 часова. Трећи аутобус је аутобус приватног превозника, који је саобраћао на градској експресној линији. 

Узрок судара није познат, али се претпоставља да су на једном од аутобуса отказале кочнице. После краћег застоја, саобраћај у том делу града је нормализован.  

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара