Читај ми!

Лесковац, матурант повређен у тучи

У тучи матураната две средње школе у лесковачком клубу "Грув", повређен је ученик Економске школе из тог града, Н. Ј. Полиција је идентификовала нападача и поднела кривичну пријаву против П. Ж. (1996) из Лесковца.

Повређени матурант је рекао да су на прославу у клуб "Грув", који су раније закупили само ученици Економске школе, дошли ноћас око пола два и да су тамо уместо празног клуба затекли још неке младиће, преноси Танјуг.

"Ми смо прво славили у хотелу ту у Лесковцу и када смо тамо завршили имали смо аранжман са клубом 'Грув'. Међутим, тамо је већ било неких других младића и у тренутку када сам излазио из тоалета почео је да ме туче момак кога нисам познавао. Ударао ме је рукама у главу, а затим је ударио пивском флашом. Касније сам сазнао да су то момци из техничке школе", каже Н. Ј.

Од удараца Н. Ј. (1996) је задобио повреде носа, главе, подеротине на рукама и модрице око очију. Прва помоћ му је указана у Ургентном центру Опште болнице у Лесковцу.

"Пацијент је примљен са видљивим подеротинама на левој страни главе и на лакту леве руке. Након указане помоћи упућен је на даље прегледе и снимања након чега ће се знати тачан степен повреда", рекао је начелник Ургентног центра Миша Стојковић.

У клубу "Грув" не негирају да је дошло до туче матураната али кажу да је након сукоба у клубу одмах реаговало обезбеђење.

"Након тог првог сукоба унутар клуба, реаговало је обезбеђење и оне који су учествовали у тучи избацило је на плато испред клуба. Нама је жао што се то десило али ми нисмо надлежни за дешавања ван клуба", рекла је портпаролка клуба Тања Јовановић.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
22° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије