Пирот, притвор за приведене гинекологе

Више тужилаштво у Пироту, после саслушања, одредило је притвор до 30 дана за свих седам гинеколога, који су ухапшени јуче, под сумњом да су примали и давали мито.

Тужилац је одредио притвор да осумњичени не би утицали на сведоке. Јуче су ухапшени сви гинеколизи Диспанзера за жене Дома здравља у Пироту, као и власници приватне гинеколошке ординације.

Ухапшен је Љ. Ђ. (1943), власник приватне специјалистичко-гинеколошке ординације, док су због примања мита ухапшени З. Ј. (1955), А. М. (1954), Б. К. А. (1966), Б. Ћ. В. (1953), М. Ј. (1955) и З. П. (1961), сви лекари специјалисти гинекологије и акушерства Дома здравља у Пироту.

Љ. Ђ. се терети да је као власник приватне специјалистичко-гинеколошке ординације у периоду од 1. новембра 2011. до 31. децембра 2013. године, гинеколозима Дома здравља у Пироту исплаћивао новац у висини од десет одсто од наплаћене услуге од пацијената, истиче се у саопштењу полиције.

Гинеколози пиротског Дома здравља упућивали су пацијенте на прегледе у ординацију Љ. Ђ, од чега су зарадили 313.430 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара